En blogg om dalaliv, familjeliv, porslin, pudel & folkdräkt.

Redan igår kväll tyckte jag det stank spya från nått ställe ni vet sån där magsjukebajs grej. Eftersom ingen här hemma är magsjuk tänkte jag (smart skalle) att det kom från rören… JO jävlar… Nu i morse gick jag in duschade och fixade mig, sonen kom då springande från ”sin” toalett och utbrister MAMMA det är bajs i hela toaletten. JÄVLA förbannade ASTOALETT, fick gå ut och jo jävlar hela toaletten full med gammal avföring som flytit upp efter spolning. Har hänt en gång innan men inte i den MÄNGDEN, provade spola inget hände, fick ta toalettborsten och leka sån där sugpropp med den höll på att spy. JAG har svårt för SKIT, mår illa av skit ja jag vet jag jobbar med människor och små barn och är mamma men skit är ändå något jag är GRYMT känslig för och har så alltid varit. Finns stunder när jag bytte på min son när han var bebis och jag fick spy i toaletten efteråt, SÅNT får man inte erkänna som mamma då är man defekt men det är jag JAG har svårt för bajs helt enkelt.

I alla fall fick bort det värsta och slängde den där toalettborsten till tjotahejti och ringde kvartersvärden så idag ska han hit och kolla avloppet… KUL, fattar ju att folk tror man slänger annat en bajs och kiss och toalettpapper i toaletten men tyvärr det har jag inte gjort. IOFS kan ju någon annan gjort det. Känns ur tråkigt detta, har parfymerat hela toaletten med nån billig kärringparfym jag fått nån gång. Har även vädrat och nu har jag doftljus på. JAG hoppas stanken försvinner har GRYMT svårt för lukter!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: