Idag vid 13.00 tiden kom Christin hit på besök, vi fikade och pratade var jätte kul. VI ses för sällan. Babblade gamla minnen och hade riktigt roligt.

Sen vid tre fick jag hämta sonen så då drog Christin hon tog med sig sin del efter sexpartyt hem. Jag och sonen gick hem och lekte Star wars en stund, jag fick vara R2-D2 och sonen var någon som skulle laga mig. Jag skulle skrika och flaxa runt. Hehe, han skrattade och jag skrattade. Sen kom Sofie för att hämta en sak, ringde bestört för det hon skulle hämta inte gick att hämta. Så hon kom tillbaka med saken, sen kom Linn och Lina samt Jessica hit. Linn och Jessica skulle ha sina sextoys. Så satt vi och snackade en stund sen drog Jessica hemåt. Linn och Lina stannade en stund så Lina och sonen lekte på. Dom har känt varandra sen dom var bebisar så dom är väldigt bra kompisar. Så kom sonens pappa hit och jag och Linn babblade en stund till sen drog hon och Lina hemåt. Sonen ville inte ha något man för han var övertrött så blev nattning. Själv såg jag efteråt på AngelCanal+ jag har stickig hals. Hoppas inte jag börjar bli förkyld känns fan inte okej att bli det nu. Imorgon ska jag ta sprutor också kom jag på, de får man ju inte ta om man är förkyld. FAN också, får ringa och imorgon och höra med dom om hur jag ska göra.

Sonen fixade håret på mig igår. Tyckte reslutatet blev bra. Bra med barn för dom vågar fixa håret på en ta med en till nya vyer. Jag såg ut som Samara från the ring. Tänkte lägga ut bild så ni får se som slående likheterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: