Dark Mode Off / On
Sjukdomar

En kniv i handen.

Normala människor börjar sin dag med frukost, igår började dock jag den icke normala människan min med att köra en kökskniv rakt in i handen. Blev ett akutbesök till akuten och fick sy samt få stelkrampssprutan. Dom frågade mig när jag tog den senast fick tänkta och svarade när man tog den i skolan, vilket visade sig vara i 6:an vilket betyder att jag låg några år efter med min. Nu är den där i alla fall och jag har ett mycket fint stygn mitt i handen. Läkaren sa att det finns en viss risk för nervskada på ena fingret, får väl se hur det tar sig. Läkaren en kvinnlig läkarstuderande men inte AT sydde mig, när hon skulle lägga bedövning sa hon att det kommer göra lite ont, jag svarade att jag har fött barn så det där lär jag klara, hon började skratta och berättade om en kille som varit inne dagen innan, han hade fått bedövning och sagt ”DET här måste göra ondare än att föda barn” varpå hon svarat, SÄG de till en födande kvinna och du åker på stryk. Hehe, tyckte det var skoj.

Nä det här är drygt att skriva. Handen värker. Ska till skolan med Lisa idag. CHIO!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: