Via laredoute beställde jag följande skor till mig själv. Eftersom jag trots min längd på 1,70 blivit belönad med små fötter kan jag köpa skor på barnavdelningen (jag shoppar rätt mycket på barnavdelningen annars också kanske jag ska tillägga. MYCKET av mina plagg hemma är köpta på tex stadium barn osv, lyckats faktiskt komma i sådant något jag gärna gör eftersom man genom att glo på barn kan få kläder/skor upp till 400 billigare ibland) hur som haver jag köpte dessa skor till mig själv idag. På laredoute barn. Mycket nöjd med valen. Dom där vinterskorna tänkte jag ha på jobbet/ute i snön i vinter. NI behöver alltså inte oroa er för att behöva umgås med mig i dom där skorna mina vänner. Hehe, men varma ser dom ut att vara vilket var ett stort plus i och med mitt yrke som betyder mycket utomhus trots mycket kyla.

092_9212728
Vinterskor

091_7954786_1Kommer ni se mig gå i OFTA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: