Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Ny overall åt sonen.

Blev en beställning från LinusLotta åt sonen på en ny overall. Tyckte denna såg snygg och bra ut. Lät som den var bra. På senaste tiden har jag beställt mycket därifrån, både kläder till mig själv och sonen. LinusLotta är ju ihop med nelly så därför passar jag på finns mycket fint. Overallen är av märket name It som hade rea där just nu.

Wind Wholesuit SEK 379, Name It - NELLY.COM

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: