Småbarnåren

Föräldramöte

Idag var det föräldramöte, och de var så himla intressant. PÅ riktigt alltså. Fröknarna på sonens avdelning berättade om verksamheten och vad dom gör med barnen, grupper och varför dom gör på just det sättet. Sånt vi pratar om i skolan, dokumentation vilket jag tycker är spännande att se att sonens förskola också arbetar med. Sedan hade dom gjort så att vi fick gå på en slags föräldrakurs. JÄTTE bra tycker jag, var vägledande samspel finns grupper som dialogen här i stan erbjuder för föräldrar så dom var där. Var riktigt spännande. Först fick vi säga till varandra 2 och 2 vad det bästa med vårat barn var, sedan andra frågan var vad vi tycker om att göra tillsammans med våra barn. Efter de kom tips och ideer hur man skulle göra vid matsituationer samt vid på och avklädning. Verkligen något jag tycker fler förskolor skulle ge på föräldramöten, kändes verkligen som man fick tänka till och göra något. Känns sjukt sorgligt att allt detta är sista året för sonen. Älskar verkligen hans personal på alla sätt och vis. Helt underbara hela bunten!

En mindre kul sak var dock att möggelskadad dom fixar i ena delen av huset eventuellt kan finnas i resten av huset. Finns den där kan det vara förklaringen till sonens hosta samt exem han haft i över ett års tid. Känns som man borde försöka diskutera med föräldrarna och se om man på något vis kan få hjälp så att någon kan kolla värderna. En fröken från andra avdelningen har blivit så sjuk att hon fått byta arbetsplats, och jag oroar mig ju därför för sonen, sonens kompisar och sonens fröknar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: