fbpx
Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Jösses?!

Igår hade jag extremt mycket besökare? Hur kommer detta sig? Jag skrev ju knappt något. Begriper inte ett skit, måste varit någon som klickat sig vidare på nått vis eller om någon länkat nått man skrivit. Men fattar inte vad de skulle vara, jag är långt ifrån provocerande på nått vis. Hehe.

Andra dagen jag lyssnar på Abba, går i perioder vad man lyssnar på. Måste städa idag, sen måste jag även duscha för klockan halv tre tror jag det var ska jag till vct och plocka ut stygnet ur handen. Såret är mindre fresigt, kanske ska lägga ut en bild? Tycker inte såret ser fint ut kommer nog bli ett präckigt fult ärr där vill jag lova. Får ingen son som håller mig i handen heller för han vägrar, vet inte vart jag ska göra av honom? Som mormor sa det är bra att han visar att han är berörd för de betyder att han har empati. Det vet jag att det inte är någon brist på hos honom. Han mår jätte dåligt när någon är ledsen, gjort illa sig eller sånt. Empati är viktigt för mig, jag har ända sen han var riktigt liten verkligen visat sådant trots att empati inte är fullt utvecklat förens vid tolvårsålder så tror jag ändå på att det är viktigt att visa barn hur man ska vara snäll är viktigt för mig. Skulle som jag skrivit tidigare må skit dåligt om mitt barn blev en mobbare usch!

Nä nu ska jag duscha, läsa morgontidningen och leka med sonen. Han sitter och leker med magnetos just nu som han fick i födelsedagskalaspresent!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: