fbpx
Dark Mode Off / On
Sjukdomar

Ett sår.

Så här fint ser mitt sår ut nu. Tycker faktiskt inte det är så fint om jag får erkänna det själv? Iofs har jag aldrig fått sånt där djupt sår innan och heller aldrig blivit sydd men tycker inte det ser ”fint” ut. Får se vad sjuksköteskan säger idag. Förutom de så har jag fortfarande skit ont i ringfingret, ska ta upp det idag. Så fort jag rör ringfingret kommer en väldigt skum smärta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: