Fick overallen från linuslotta väldigt fort igår kom den , beställde i tisdags så tycker verkligen INTE att man kan säga att dom har dålig leverans tid. Hur som helst var rätt roligt när jag fick den. Jag och Lisa stod nere på stan och pratade, jag hade nyss hämtat ett paket från fyrklövern och så kommer min brevbärare åkande förbi i sin postbil. I alla fall hejade jag då vi brukar snacka ute i trappen och så, blivit så för han får OFTA leverera paket till mig normalt så snackar man inte alls med folk i den här stan så det är lite kul jag är ju från LANDET från början så där är alltid brevbärarens nåns pappa osv, så är det inte här i stan där en brevbäraren en osynlig person. I alla fall så stannade brevbäraren en bit bort och ropade på mig, han hade ett paket i bilen och sa att då kunde jag ju hämta det nu så slapp jag gå ner på stan senare. De kallar jag service, så ett tips till alla paketgalna människor bli kompis med er brevbärare! Fick även vitaminerna i veckan som jag tipsade om.Sonen smakade jordgubb i morse och sa att den var riktigt god!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: