Var en gravid d:ssk väldigt gravid var hon skulle ha barn i slutet av december som tog bort sygnet. Sonen satt brevid och höll för öronen, han berättade för henne att han var rädd att det skulle göra ont på mig och inte ville att hon skulle göra illa mig osv. Sötis, jag sa att det kommer inte kännas. Han kikade såg jag när allt tog bort sen såg han stolt ut och ville gå därifrån. Jätte duktig var han, satt snällt på stolen brevid han som annars brukar vara helt vild och ska busa. Men satt helt stilla och bara tittade min stora duktiga kille. Det märks massor att han börjar bli stor nu, så himla klok och duktig är han min fina kille.

Vi gick och letade löv och rönnbär sen. Ska visa er varför lite senare. Fotograferade massor med fina höstbilder på sonen, dom kommer ut på bilddagboken så ni som finns där kan lätt kolla, lägger upp dom mot kvällen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: