Kläder

Idag.

Haft rabdido party här hemma. Blev dock inte köpt så mycket för känns som man måste börja spara inför julen nu. Syrrans present är redan klar, yngsta alltså men resten är det inte. Var ner och hjälpte brossan fixa internet bank idag, sedan drog jag hemåt och städade samt fixade med kort så jag får 100 gratis kort, känns kul för har inte framkallat ett enda foto sen sonen föddes och har hur mycket digitala foton som helst. Eller ja jag framkallade sånt på rulle, hade ingen digital kamera när sonen låg i magen och var nyfödd därimot hade sonens pappa det samt min mamma så lånade av dom. På den tiden var digital kameror lika dyra som system är idag, en jävla skillnad i pris alltså. Nu kan man ju få en helt okej för 1000 kr typ. Men jag var liksom 19 år, ensamstående och gravid och arbetslös när jag blev med barn hade ingen chans att köpa en kamera då. Men nu förtiden är läget helt annorlunda.

Nu ska jag ta och gå och lägga mig strax. Imorgon kommer sonens pappa hem från Polen. Men nu ska sonens mamma nog börja slita sig från datorn!

Eller föresten måste berätta världens gosigaste sak från idag. Skulle hämta sonen på förskolan, så kom det en super söt liten kille runt året och sträckte upp armarna mot mig, jag lyfte upp honom och så ”pratade” vi en stund han var så SJUKT söt. Sonen kom och jag sa till sonen ”jag tror jag fått en bebis” hehe, sonen skrattade. Sen sa jag till bebisen att du nu ska jag gå hem då vinkade han till sonens ena fröken och ville följa med mig hem. Hehe, sen efter ett tag lämnade jag över honom och då började läppen darra på den lilla pojken så sträckte han sig efter mig och började gråta. SÅ himla söt. Blev sjukt bebis-sugen, synd att såna där småttingar inte kan köpas på postorder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: