Dark Mode Off / On
Småbarnåren

En femårings prat.

Haha, jag älskar att lyssna när sonen snackar. Finns så mycket härlig från denna härliga period. Igår hade jag som jag skrev tidigare klädparty och sonens ena tremänning på 19 månader var här och levde loppan. Förra gången hade hon sönder sonens lego och igår hade hon tydligen gjort detta ”brott”.

Sonen från sitt rum för 10 min sen.

– MEN NU BLIR JAG FÖRBANNAD! VEM HAR SLÄNGT NER MIN SKÄRM PÅ GOLVET! (Han var bokstavligt talat förbannad också. Skärm är hans tangentbord men han ser precis som även många äldre barn datorn som en helhet dock har den olika delar) . Haha jag skrattade som fan när man hörde detta vrål. Gick in och hjälpte honom dra upp allt till databordet igen och han säger riktigt surt ”DET är väl * antar jag”. Haha. JAG älskar att vara mamma! Speciellt åt argt barn, de är då man får höra de roligaste sakerna. Svärord med mera! Sådant som man skrattar så man nästan kissar på sig av.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: