Köpte lite fina kläder åt sonen idag. En mumin tröja och köp 3 betala för 2 strumpor på lindex. Sedan kom mina nya skor, stora var dom dock. Köpte på laredote barn, i alla fall så funkar dom i vinter. Fick en väska, samt tidning och ögonskuggor från make up store med i laredote paketet. (Den blåa förvaringen för skor köpte jag igår på Ikea)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: