fbpx
Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Donar i hemmet.

Vet inte vad det är med mig men jag är verkligen inne i en period när jag donar för fullt med hemmet. Så himla roligt, känner att jag vill för nya. I och för sig älskar jag att inreda så är nog därför. Såg att rusta sålde köp 3 betala för 2 väggfärger och dom kostar 129:- kr styck och innehåller 6-8 m2/liter vilket känns som det skulle räcka åt hela mitt vardagrum. Så just nu står de på listan, ska även försöka få tag på lite kartonger så jag kan ordna lite fint nere i mitt förråd. Tänkte bära ner lagerhyllan jag har inne i ena klädkammaren och lasta upp saker på den så blir det lite förvaring och lite mera plats. Skulle behövt bege mig till tippen också och göra mig av med massa skit. Kaffebryggaren som pajade under kalaset, sonens gamla data-skärm, en bokhylla, plastgranen och annat små skrot. Men behöver en släpvagn för de, och släpvagnar finns det tyvärr lite av. Dessutom kostar de ju att hyra samt betala för bensinen. Men blev jag av med den där skiten skulle jag vara nöjd. Skulle även behöva lasta tv-bänken/bokhylla (kombinerad från jysk) och tv:n till brossan.

Imorgon ska jag ner på stan och träffa syrran, ska till vägledningscentrum så hon kan skicka in papper om studier till våren. Sen ska jag till Film och Fabel och hämta ett paket från DHL med kläderna från Wild mango partyt jag hade i lördags. Känns spännande, sen blir det väl att betala räkningar för imorgon kommer CSN.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: