Idag ska jag på blingo-klädparty hos sonens pappas kusin. Ska bli riktigt roligt, aldrig varit på Blingo innan. Men kläderna verkar fina i alla fall. Mycket mönster, bilden nedan är ett smakprov från blingo och lånad därifrån men klickar du på den länkas du till blingo.

Sonen spela dator, själv lyssnar jag på Kent via spotify. Gillar spotify använder det dagligen. Efter klädpartyt ska vi eventuellt åka och lämna tv och tv-bänk till min lillebror som han ska köpa av mig. En gammal tv alltså tjock tv, tv-bänken är från jysk och kombinera tv och bokhylla typ som jag lessnat på. Då är de bra att man kan sälja vidare. Tröttnar väldigt lätt på möbler har jag märkt. Men är då bra att det oftast finns folk som vill köpa av en. Nu ska jag lyssna vidare på musiken. Vad ska ni hitta på idag?

om%20blingo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa