Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Jobba och betala räkningar.

Idag klockan 12.00 ska jag befinna mig ute på ett fritids tills klockan 16.30 , känns som det kommer bli stressigt sen när man lär handla något tills ikväll. Ska höra med sonens pappa om han eventuellt kunde köpa åt mig om han ska förbi systemet. Som jag skrev igår får det bli bacardi brezer det är gott, öl blir jag helt cocco i huvudet av dagen efter känner mig uppstoppad vilket inte är speciellt trevligt, framför allt inte nu när jag tänkt mig bli av med dom 2 återstående kilona. Såg nämligen i morse att jag gått ner ett halv kg till. SÅ nu jävlar, skulle vara underbart att väga 60 på sonens födelsedag nästa vecka. Helt oroligt att min bebis fyller fem år på söndag om en vecka. Vi ska handla present någon gång nästa vecka också. En present har jag redan handlat pettsson och findus glömligheter och sedan ska han få Snövit som jag förhandsbokat, ser verkligen fram i mot när den kommer. Snövit är i och för sig en rätt svår film har jag för mig? Det andra roliga som han ska få knäpper jag kort på sen så ni får se i bloggen. Som ni märker så lägger jag inte ut kort på min son här, jag vill inte det längre. Förut när jag var yngre och han var bebis och upp till två år la jag ut bilder sen började jag tänkta kritiskt på nätet och bestämde mig för att NEJ jag vill inte lägga ut bilder på min son på nätet så vem som helst ska kunna kolla på dom nätet är för stort för att vem som helst ska kunna kolla på min son och mitt liv så jag har blivit mer noga med vilka som får kolla och vilka som inte alls får.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.