Halloween

Idag är det som bekant halloween. Sonen ska ut till sin farmor och fira i deras bystuga och jag ska med. Han ska kanske ha denna mask eller den andra som jag inte lekt med idag. Var försiktiga idag man vet aldrig vem du kommer möta, själv mötte jag mig själv med denna mask eller var det jag? VEM vet? buuuuuuuuuu!


 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Halloween

  • 24 januari, 2012 at 11:34
    Permalink

    2009-10-31 @ 11:51:55

    Svar: Ja jätte kul det kan vara det…eller så e de inte de

    Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: