Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Sallad i bilen.

Snart kommer dom och hämtar mig, sonen och hans pappa hade käkat sallad så blev det över så nu ska dom ta med sig sallad så jag kan käka det i bilen. Tänkte först om jag typ skulle ta en korv eller nån cheesburgare på donken, men nu fick jag sallad och de var fan så mycket bättre. Sallad är något jag tycker är himla gott. I veckan gjorde jag en grekisksallad.
Sen framstår ju sallad som nyttigt, bättre att äta sallad än att äta snabbmat.

Vet inte om jag kommer kunna uppdatera er något på några timmar nu, ska ju som sagt och fira lite halloween. Men kan eventuellt uppdatera via min satio mobil, eftersom det är en sån mobil. Dock vet jag inte hur det är med teckning där ute. Är ju liksom ”landet”. Sugen på godis, men ska försöka undvika det i helgen. Äter visserligen endast godis på helgerna, men fuskade i veckan när jag och sonen tog vaccinet jag tyckte vi gott kunde unna oss lite bilar då. Alltså algrens. På tal om bilar, vilka gillar ni bäst? Jag älskar dom ROSA och gröna, dom vita är inte alls lika goda. Men provat dom där sura och salta och dom är inte alls goda. Sånt förstår jag inte? VARFÖR förstöra saker med sånt som redan funkar och ät gott? Som fanta, det var förbannat mycket godare att dricka fanta när man var liten nu smakar det bajs. Och coca-cola är inte alls lika god i plastflaska som i glasflaska. De tycker jag är as mysigt när man är och fikar, eftersom jag är en barnrumpa och inte dricker kaffe utan väljer att dricka coca-cola, så får man en iskall cola i FLASKA och guuud, smaken är så det knullar i munnen på en. Vad tycker ni är godas? Cocacola i burk, plastflaska eller i glasflaska?

1 Comment

 1. 2009-10-31 @ 19:20:24

  Hej
  Jag har nu igång en hel del tävlingar och det kommer in nya hela tin.
  Kanske finns det något som intresserar just dig.
  Vinn till dig själv eller varför inte till någon utav dina nära och kära.
  Passar ju perfekt nu när det är snart jul också.Julklapp kanske?

  Var gärna med
  http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html

  Är du int intresserad ber jag så hemskt mycket om ursäkt och då är det bara radera den hära kommentaren om du vill

  Ha det bra//M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: