Presentkort och premier.

Fick 100 kr i presentkort från såna där gratis-sidor hade samlat lite poäng. Dock är jag inte sån som tjatar hål i huvudet på mina läsare om att gå med bara för värvningspoäng så därför får ni inte veta ifrån vart. En av alla miljoner är det i alla fall. Jag samlar endast poäng för egen skull. Inte för att ens läsare ska tröttna för man åker snål skjuss på dom.

Fick en premie, har köpt julklapp och fick därför två fina ljushållare för jag handlade därifrån från marimekko. Jätte fina, har inte tagit ur dom ur förpackningen än men ni ska få se sen när jag använder dom med ljusen i. Här får ni i alla fall se, kartongerna samt presentkorten.

 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Presentkort och premier.

 • 24 januari, 2012 at 11:43
  Permalink

  2009-10-31 @ 11:53:01

  Hejsan! Har frågestund på min blogg just nu, När du klickar in kan du fråga i ettt inlägg ner eller själva frågestund inlägg, Det är lätt scrolla ner till det står frågestund, och du har hittat rätt skulle bli jätte glad och tacksam om du bidrog med en eller två frågor. Ha en bra dag. Puss och kram SAGAWEMAN.BLOGG.SE

  Reply
 • 24 januari, 2012 at 11:43
  Permalink

  2009-10-31 @ 11:45:16
  Ja älskar presentkor!!! <3

  Svar: Ja, Jag har ett ärr på knät som är lite lila aktigt!! Den där kulen eller knuten kan var brosk som hårdnat eller nåt sånt

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: