Var sjukt gott med mat. Åt massor bra med skaldjur och spenat också. Drack apelsin juice till maten, kändes som en riktig järnbomb.

I alla fall är jag lite trött så tänkte faktiskt bege mig till sängs alldeles nyss. Varit duktig och läst kurslitteraturen och imorgon på seminariet ska vi ha redovisning om reggio emilia eller ja, jag har det. JAG som tycker reggio är värsta fjant och flum fick det. Tur dock att vi diskuterat de, även om jag fortfarande inte är jätte imponerad av sånt där. Jag gillar inte “inne” grejor.

Sonen har fått en jobbig hosta, hostar hela tiden så får se om det är sjukdom på gång kanske. Väntar på att min mamma ska ringa upp mig. Tänkte babbla lite. Kommer nog bli en lugn kväll som det ser ut. Spelade super mario wii med sonens pappa idag. Vi är riktigt duktiga måste jag säga, båda blir galna på varandra och typ “va fan skulle det där vara bra för” sluta kasta saker på mig, ja som två barn som spelade 8-bit typ. Ni vet SUPER MARIO är jävligt seriöst sånt spelar man inte och tror att allt är lugnt sen, sådant är ALLVAR!
Vi har dock kul, även om jag blir som en unge som “FAN I HELA HELVETE” när jag råkar tabba mig, och sonen skriker “fuck” när han märker att jag blir förbannad för jag missat. Super mario har alltid den inverkan på folk. Undra varför? De spelet är förbannat älskar av människor, men fy fan det drar fram den barnsliga sidan inom än.
På tal om barnslig påstår min 12 åriga lillasyster att jag är barnslig. Hon har dock sagt det till våran mamma. BARNSLIG? What?! Hon är fjortis min syrra i stället, jag är bara mig själv. Hela anledningen till att hon tycker jag är barnslig beror på min press bild på msn, jag hade en bild på tuggummi asken det står “I love my penis” på. Min syster tyckte det var fånigt. DEN var ju as kul, dessutom SNOPPAR är roliga. På många sätt, funktionell helt helt enkelt.

 


Aldrig påstått att jag kan måla. Därför ber jag om överseende.
Kanske borde varna känsliga också. Gör det nu. Men min blogg är inte för känsliga.
Här är snoppar och sex helt normalt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: