Var på seminarium och redovisning gick så där, jag blir sjukt nervös inför såna där saker och känner att jag blir tom i mitt huvud, vad fan ska jag säga typ. MÅSTE verkligen bli bättre på den saken.

Annars har jag varit SJUKT trött hela dagen. En sak är dock givet för morgon dagen jag lär äta ägg till frulle. Jag börjar jobba klockan 8.00 nere på en förskola och dom äter frulle klockan 7.30 så lär gå upp rätt tidigt eftersom jag lär ha något i magen, så NU kokar jag tre ägg för morgon dagen. Är jag inte duktig så säg? Tänkte ta och äta mina tre ägg, dricka ett glas apelsin juice och ta en järntablett runt halv sju imorgon bitti så kommer jag nog hålla mig pigg till lunchen som är runt elva tiden. Dagarna brukar gå sjukt fort när man jobbar på förskolor, dom brukar liksom ”segla” fram. Kommer jobba till klockan 15.00 sedan bär det av hem för att hämta barn och vila en stund. Får se vad det blir för middag imorgon. Vet i alla fall att det bjuds på jul-lunch på jobbet. Har faktiskt lyckats få, påsk och jullunch varje år sen jag började jobba. I februari har jag jobbat i 2 år! KAN ni tänka er två år inom barnomsorgen och i januari har jag läst 2 år på högskolan. Kommer börja läsa min fjärde termin om bara några veckor, SHIT T4 liksom. Fattar inte hur tiden kan gå så fort, när jag började tyckte jag att det kändes som man aldrig skulle komma framåt nu är jag i T4 om bara några veckor. Mycket wowigt är det faktiskt.

Undra hur lång tid mina ägg tänkte ta på sig då. Inte hormonsägg alltså, eller ja dom kommer väl av hormoner på hönan dom där äggen. Menar äggen som jag kokar i kastrullen.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa