Idag sitter jag och vabbar. Jag som skulle jobba, sånt är livet. Sonen fick krupphosta i natt och hostat stora delar av hela natten. Jag är en mamma som inte drar med sjuka barn till förskolan så han fick vara hemma idag. Fick ringa jobbet också.
Funderar på att sova en liten stund, gick upp 6.30 så lika bra att vila kanske? Passa på medans man kan. Borde även ta och proppa i mig mina järntabletter, lika bra att äta kartan under mina dagar så järnvärdet blir normalt igen.
Undra vad man ska hitta på annars idag då? Kanske skulle roa mig med att pyssla med sonen. Får se, får se.

Skriver säkert mera under dagen.

1 kommentar

  1. 2009-12-16 @ 11:19:20

    Aah, Melvin hade också krupphosta i morse Uscha… Fast jag tror det är falsk krupp han har, men ändå, inge kul!…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: