Städat och fiint.

Började morgon med att dammsuga och städa. Sedan såg jag och sonen på Mysteriet på greveholm innan han drog till sin pappas farmor och farfar för att baka? pepperkakshus. Heter de baka pepparkakshus eller göra pepparkakshus? Hur som helst dom ska göra de i alla fall. Ikväll blir det godis mys framför bompa, på lördagar är det Guds tre flickor också vilket är en typsik serie i min smak.

Lyssnar på Sarah Brightman just nu, när jag var femton och gick i nian lyssnade jag på henne på repet för Anna tipsat mig om henne. Anna hade flyttat till Falun och jag bodde kvar på hemorten. Men åkte till Falun för att hälsa på Anna som gick första terminen på omvårdnadsprogrammet. I alla fall så lyssnade vi massor på henne då, samt våra Idoler E-rotic och sex on the phone hehe.

Nä om jag kanske ska göra något annat. Har tråkigt.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

3 thoughts on “Städat och fiint.

 1. 2009-12-19 @ 15:41:42

  Jag säger “göra pepparkakshus” iaf. Mysteriet på Greveholm, wohoo, kul. En av dom bästa kalendrarna. Ha en fortsatt fin helg!

 2. 2009-12-20 @ 07:17:39

  Tack snälla Madde….=D

  Känns jätteroligt,men samtidigt sååå himla overkligt än…=)

  Magnus hälsat & tackar!
  Kram & God jul på dig <3

 3. 2009-12-20 @ 12:54:29

  Hahaha… E-rotic kommer jag ihåg.. Nån låt gixk såhär: Fred come to bed, cause my ex had sex..bla bla bla… Skum musik det har gjorts!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: