Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Städa

Städat och fiint.

Började morgon med att dammsuga och städa. Sedan såg jag och sonen på Mysteriet på greveholm innan han drog till sin pappas farmor och farfar för att baka? pepperkakshus. Heter de baka pepparkakshus eller göra pepparkakshus? Hur som helst dom ska göra de i alla fall. Ikväll blir det godis mys framför bompa, på lördagar är det Guds tre flickor också vilket är en typsik serie i min smak.

Lyssnar på Sarah Brightman just nu, när jag var femton och gick i nian lyssnade jag på henne på repet för Anna tipsat mig om henne. Anna hade flyttat till Falun och jag bodde kvar på hemorten. Men åkte till Falun för att hälsa på Anna som gick första terminen på omvårdnadsprogrammet. I alla fall så lyssnade vi massor på henne då, samt våra Idoler E-rotic och sex on the phone hehe.

Nä om jag kanske ska göra något annat. Har tråkigt.

3 Comments

 1. 2009-12-20 @ 12:54:29

  Hahaha… E-rotic kommer jag ihåg.. Nån låt gixk såhär: Fred come to bed, cause my ex had sex..bla bla bla… Skum musik det har gjorts!

 2. 2009-12-20 @ 07:17:39

  Tack snälla Madde….=D

  Känns jätteroligt,men samtidigt sååå himla overkligt än…=)

  Magnus hälsat & tackar!
  Kram & God jul på dig <3

 3. 2009-12-19 @ 15:41:42

  Jag säger ”göra pepparkakshus” iaf. Mysteriet på Greveholm, wohoo, kul. En av dom bästa kalendrarna. Ha en fortsatt fin helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: