Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Mums fredagsgos.

Fredag och de betyder fredagsgos. Jag och sonen har ätit baconröra som Sophie har gett mig recept på för några år sedan? Vet inte när men sjukt gott är det. Skriver upp receptet sen.
Förutom de har vi ätit lite chips och glott på mysteriet på greveholm. En av dom bästa julkalendrarna enligt mig. Hade velat ha alla julkalendrarna på dvd så man kan bestämma vilken som är bäst. Menar som barn är man ju helt klar på vilken man själv såg och var bra. Jag gillade: Sunes Jul, Jul i kapernaum , Mysteriet på greveholm. Funderar också på om jag inte gillade kurt olssons jul också? Är typ en av dom första jag minns. Dock säger folk födda på 60 talet att teskedsgumman är bäst, folk födda på 70-talet påstår att det är trolltider och folk födda på 80-talet hävdar sunes jul. Vad nittiotalisterna tycker vet jag inte? Kanske Pelle Svanslös? Tror den var en hit för dom yngre, själv var jag för gammal då. Eller ja, man gick på högstadiet och var cool och vägrade titta på sånt där fjant. SÅ får man barn och börjar glo igen, jag tror faktiskt denna superhjälte jul? Visst heter den så? Kommer vara 2000-talets barnens favorit. Bara tippar på de. Så därför borde man kolla på alla från 60-talet och framåt (med sonen så klart) och bestämma vilken som faktiskt är den BÄSTA. Utifrån sig själv alltså, folk kommer ändå alltid hävda sin rätt.

Vilken julkalender är din favorit eller favoriter och när är du född?

 


Baconröra.
Bacon
En burk med bluecheese
en burk cream friche
Lök (om man gillar de, jag brukar dock inte ha i lök) :-p
Salt och peppar.


Fredagmiiis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa