Dark Mode Off / On
Migrän & spänningshuvudvärk

Raket vill också ha eeeen!

Har sjukt ont i huvudet/nacken. I morse när jag vaknade mådde jag bokstavligt talat skit. Så nyss när jag fixade prinskorv till sonen så kände jag kräkreflex och ville spy över hela korven. HÖLL mig dock, korven finns fortfarande på spisen i fall sonen vill ha mer men bävar mig för att fixa med den, så fort jag går förbi köket känner jag kräkreflexen och jag klarade nyss inte doften ens. Jag begriper inte det där, sån har jag varit i flera år. Började nog redan när jag var tonåring. Vissa mat ger mig kräkreflex, vissa gånger har jag på grund av att jag sett maten fått lov att spy. Som pölsa är en sån sak, när jag jobbade på boende förut skulle vi tillaga pölsa när jag stod och klämde ur den där korven började jag må så illa att en annan personal fick ta över. Folk tror ju ofta man är gravid när man berättar sånt här, så är det dock inte i mitt fall. Vissa saker gör mig bara totalt illamående.
Sonens pappa tycker därför att jag är ”ideér” som han kallar det och dom smittas av på sonen. Jag försöker verkligen att inte vilja spy när jag ser viss mat men det håller i sig.
Är förmodligen ett ärr efter mina ätstörningar. När jag började spy upp maten i 2:an eller 1:an på lågstadiet så tror jag att det där började. Jag minns liksom hur jag äcklade mig själv till spyor. När jag varit i grekland/kreta med min mamma, moster och lilla-syster så på flyget hem satt jag och kikade ner i spypåsen för jag var dessutom åksjuk och tänkte fetto tankar tills jag spydde. Är kanske därför jag bli så här av viss mat. Det ligger kvar.

I alla fall angående rubriken som är suspekt, så är det från små einstains på playhouse disney som sonen brukar kika på. Fast han gillar det väl inte så mycket, det är mer schagington eller något liknade han vill kika på så han väntar ofta otåligt på de programmet. Idag har han också bett mig kolla om det är något indiana jonens på canal+ verkar inte så var på han är besviken. Indi är han stora idol.

Nä nu ska jag gå och må illa i soffan.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: