Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Kläder

Klädshopping.

Passade på att shoppa denna för 49:- till sonen så kan han ha den på julafton. Eftersom det är frifrakt kändes det helt passande. Spana in ni också, lite rea och frifrakt och beställer man senast imorgon kommer varorna innan julafton. Smidigt va?

 

 

Skjorta Blårutig SEK 49, LinusLotta - NELLY.COM

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.