Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Middag är överdrivet.

Orka äta middag. Så jag gjorde mig två stycken knäckesmörgåsar med goulda ost på i stället eller vad den heter. Sonen hade fått mat av sin farmor så då kände jag att de var onödigt att göra en middag till mig själv. Sån är jag alltid, orkar inte laga mat till mig själv. Är tråkigt att äta ensam.

Ska ta mig en järntablett strax. Sonen kikar på bompa. Jag har kört hårt med nintendo wii:et hela eftermiddagen. FAN blir galen på vissa banor. Tv-spels nierd som man är. Imorgon så är det spruta dags igen. Ska bli skönt att ha det gjort. Då kommer jag upp i frikort också och slipper lite kostnader på ett tag. Ska beställa lite julkläder åt sonen nu på linus och lotta tänkte jag. Vad ska ni göra ikväll?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.