Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

Värsta barnprogrammet just nu OLIVIA.

Guh jag hatar verkligen OLIVIA barnprogrammet på bompa den skrikiga rösten i signaturmelodin ”O, L , V , III aaaa” GAH, blir galen. Det är ungefär lika hemskt som när bolibompa envisas med att ha med tondöva ungar i programmen. Allts¨å en unge som inte kan sjunga en ton rätt i bä bä vita lamm bör hålla sig borta från min tvruta. Tack och lov delar min son samma princip så vi båda brukar sitta och störa oss ikapp samtidigt som vi skrattar. Okej, det är säkert jätte gulligt och en ära för alla föräldrar att ha sitt barn med på tv, men ALLA barn kan inte sjunga. Tyvärr, vissa barn låter för jävligt när dom sjunger och man bör inte för barnets skull UPPMUNTRA sådana att sjunga i tvn tänk på att barnen en dag blir vuxna och mobbade av sina klasskompisar för tabben att sjunga falskt i rutan. I idol är det också pinsamt men dom är ändå så pass  vuxna att ingen bär ansvaret för pinsamheten än dom själva men barn? DÄR är föräldrarna jävligt elaka. Håll tondöda unga borta från tvn tack, låt dom gärna uppträda men kanske med teater, bild eller dans men kan man inte sjunga så kan man inte. Precis som jag inte kan rita, mina bilder vet ingen ändå vad dom föreställer så jag skulle aldrig ge mig ut på farligt vatten och visa upp dom för allmänheten, mina fina blomma kanske ser ut som ett rövhål för den i rutan. Tänk er för snälla människor!

Hur som helst barnprogram va fan tänker vissa? Som Olivia progammet och sedan får vi icke förglömma i drömmarna trädgård? Hugah, den där blåa med bajskorv och massa annat snusk, man kan ju undra om dom är påtända. Men å andra sidan min generation 80-talisterna då, vi fick plågas med ”RÄDDA JOPPE DÖD ELLER LEVANDE” och de är skräckinjagande, den har dessutom släppts på DVD! Va fan tänker folk? En serie som la grunden till att åttiotalister är rädda för att bli lämnade och idag är missbrukar antideppmediciner.
Finns även en annan serie som förstörde oss, my little pony. Hela vår generation köpte att rosa hästar kom flygande från ovan och kunde rädda oss i tid och otid och fick oss att veta att det fanns inga bekymmer med livet. Självklart är det my little pony’s fel att åttiotalisterna inte vill ta vilket jobb som helst, my little pony lärde ju oss att världen var bekymmer fri.

1 Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa