Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

God är julen.

Efter jag senast skrev så åt vi en jätte god frukost (bilder kommer sen är hos sonens pappa), sedan så drog jag och sonen till maxi där jag fick avstämning och jag fick panik trots att jag scannat in allt snacka hetsmoment det där alltså. Haha, handlade glögg och pepparkakor till syrran. Sen hem och hets duscha och sminka mig och fixa sonen och sedan packa in alla paket i bilen. Drog till sonens pappa igen och vi åkte sedan till syrran där jag hoppade av, gick in och smarrade på pepparkakor och glögg och pratade. Sedan kom sonen och hans pappa dit så drog vi till sonens och hans pappas släkt och firade julen med dom. God julmat och trevligt sällskap, paket. Och William blev så himla glad när han fick sin playstation 3 och lego riddarborgen han bara SKREK av lycka. Så kul att se sitt barn så där lycklig. Som sagt kommer bilder imorgon, nu ska jag vara social och kanske tigga lite chips.

Hoppas ni haft en bra jul?
Föresten igår slog min blogg värsta toppen på besök. ROLIGT. Hade varit kul om ni la till mig på bloglovin också. SÅ om du ändå läser min blogg regelbundet gör de.

1 Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: