Ska nog gå och sova snart, känner mig redigt trött. Misstänker att det är dagen som gjort sitt. Varit jätte mysigt verkligen. Måste dock säga att dagens teknik gör människan äckligt social, jag och sonens pappa sitter en armlängds avstånd från varnadra. Han spelar på sin mobil och jag sitter brevid med minidatorn i knät. FY fan för socialisation liksom utöver detta gör vi två saker samtidigt tittar på ogifta par eller liknade på femman. Nä jag måste gå på toaletten nu är kissnödig som fan, händer en olycka om jag inte beger mig dit. Så god natt på eller alla julfirare.

Angående rubriken så var det med i filmen men finns någon som citerat detta till mig nyligen när jag var arg. Jag blev både stött och full i skratt. Vissa skulle slå ihjäl personen som sa det jag har skum humor och dör av skratt.

By BY

Relaterade etiketter:


2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: