Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Kul grej för barn jag funderar på att köpa.

I en länk är bredvid som jag vill passa på att tipsa om från Loppan & Piraten har dom just nu 20% rabatt. Jätte roliga pyssel saker där, och jag har hittat en kul grej jag nog ska köpa till sonen därifrån. Denna maskin där man kan göra sina egna choklad pengar. Jag minns hur jag som barn älskade såna där pengar och tror det skulle vara jätte uppskattat av sonen att få denna maskin som är ett slags pyssel. Så här har jag just nu en tanke att handla.
(Denna maskin om fler blir intresserade ligger under kategorin Äta & Dricka)

 

Tillverka egna chokladpengar
Bilden är lånad i från Loppan & Piraten.

2 Comments

  1. 2009-12-27 @ 09:45:35

    Jag jobbar just nu på en friskola med 6-7-åringar. Eller jobbar, jag arbetstränar egentligen men jag säger jobbar för det känns bättre haha. Men å andra sidan så är det ju det jag gör. Jag går dit varje dag och försöker vara en resurs så gott det går.

    När jag gick på högstadiet så skulle vi se Utvandrarna på film. Jag HATADE verkligen att se på film på den tiden vilket gjorde det hela till en outhärdlig skräckupplevelse och det är just det minnet jag har av Wilhelm Moberg, därför har jag inte riktigt velat ha med honom att göra sen dess haha, men kanske ska ge honom en ny chans nu när jag mognat en aning (det var ju ändå 15 år sedan)

    Cool chokladmaskin. Jag älskade också chokladpengar när jag var lite så en sån där maskin skulle nog uppskattas av alla barnen
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa