Pratat med Anna i flera timmar. Stackarn ligger ensam i en husvagn i Norge för hon blir så illa tvungen då hon måste jobba. Tycker dock hon är duktig som gör det, men så lockar väl pengarna också.

Jag ska väl strax bege mig till sängen. Imorgon ska jag dammsuga och tvätta kläder som vanligt. Jag har skrivit det förut, men kan lika gärna ta upp det med för er andra läsare också. Något jag finner avkopplande är att tvätta. Känslan av att fylla en maskin med tvätt är bland det bästa jag vet. Ännu bättre är när man hör tvättmaskinens dova bullrande bakom sig och man vet att det där tvättberget blir MINDRE. Det är ungefär samma underbara ljud som när man knäcker en bärs. PÅ tal om bärs hade det varit sjukt gott med en. Älskar verkligen smaken av öl, det kan jag liksom dricka för det är gott. Alkoläsk också men de är ju mer partydricka. VIN är gott också, fast oftast ger det ofta en oönskad gäst på besök som stannar en hel dag efter trots att man ber den gå om och om igen. Jag talar förståss inte om något one night stand såna förekommer inte här, jag talar om den där hemska bakfyllan som aldrig brukar vilja ge sig en helt sprillans sprallig dag med vin i kroppen.

Näe om man kanske skulle bege sig till sängen. Renbäddat väntar där, och sen bytte jag gardiner i köket och mitt sovrum. Skönt med lite förnyelse.

CHIO!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.