Dark Mode Off / On
Hälsa & motion

Snart nyår vilket betyder träning.

Jag är inskriven på gym. Ett tag var jag där REGELBUNDET gick tre gånger per vecka minst, så tappade jag motivationen förra hösten alltså 08. Vet inte alls vad som hände, jag bara ville inte alls gå dit. När jag gick där trivdes jag som fan med mig själv för jag såg hur jag fick fastare mage, orkade mera och kände mig FRÄSH. I veckan här började jag tänka att jag MÅSTE börja träna igen. Anna är inskriven med mig hon också men hon har ju varit på jobb i norge så hon har inte heller kunnat ta sig dit. Dock bestämde jag och Anna igår att från och med januari ska vi gå EN gång i veckan allt utöver det är bara plusdagar. Tänkte att då kanske motivationen infinner sig? Jag känner att jag behöver träna, dels för min astmas skull men också för att jag trivs bättre när jag har gjort saker än när jag slöar.

Hur är ni? Tränar ni regelbundet?

4 Comments

 1. 2009-12-30 @ 12:29:06

  Aldrig tränat i hela mitt liv, är ingen sån. Hatade gympa osv. Har hört att man mår bra av det men jag blir bara trött, slö & seg – de gångerna jag provat.

 2. 2009-12-27 @ 17:36:11

  Jag har inte tränat sen jag blev gravid, men innan dess hade jag precis kommit igång. Gick ner 6 kilo på 1,5 månad och var sååå peppad. Nu är man smällfet, men nästa vecka kör jag igång igen och då blir det friskis & svettis 2 ggr/vecka och simma 1 gång/vecka. Beroende lite på hur sambon jobbar också.. Men då är det även slut på godis & läsk i veckorna. Ska gå ner 15 kilo till sommaren, sen är det bara 10 kilo till som jag kan ta därefter. =)
  Träna är så otroligt skönt. Finns inget bättre än den där känslan när man kommer hem från träningen och kroppen värker av trötthet..=)

 3. 2009-12-27 @ 16:18:58

  Sv, jag läser ekonomi.

  jag skall börja träna efter nyår. dock är jag för feg för att gå på gym. så jag börjar lite lätt med promenader och ändrade matvanor. Kommer bli tufft. Men är trött på att vara överviktig.

 4. 2009-12-27 @ 13:50:06

  Jag tränar regelbundet, dvs 5 dagar i veckan Nu har jag dock inte tränat på typ 2 veckor eller nåt för jag åkte på en sjuhelsikes förkylning veckan innan jul så kunde knappt andas. Men nu ska även jag sätta igång med nya friska tag efter nyår. Jag var rädd för att jag också skulle tappa motivationen när jag började träna men när jag började se resultat så blev jag beroende och nu är jag fast Har ett schema för hur jag tränar. Det har hhjälpt mig väldigt mycket. Skulle aldrig palla med att bara träna när jag får lust, för då skulle det kanske rinna ut i sanden. Så schema kan jag varmt rekomendera

  Sv: Jag hade aldrig några planer på att utbilda mig till lärare innan jag började på friskolan. Blev liksom mobbad i 9 år haha
  Har levt ett ganska tufft liv, därav anledningen till att jag velat bli socialpedagog och hjälpa utsatta barn. Men nu har jag mer och mer börjat tänka att jag kan använda mina erfarenheter även som lärare, frågan är bara om jag skulle få de rätta utmaningarna som jag vill ha. Så det tåls att tänka på. Ska ändå inte börja plugga förrän 2011 så hinner fundera ett tag till

  Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: