Har röjt lite här hemma. La ut en bok på tradera. En ljudbok jag tydligeng glömt att avbeställa. En kvinna har köpt en kursbok av mig och en annan har beställt en så i början på januari får jag pengarna för den, SKÖNT att beta av kurslitteraturen och bli av med en del skit. Orkar inte ha massa skit liggande här hemma.

Ska strax dammsuga och så kommer nog Anna att höra av sig om ett tag, vi funderade på att ha lite svullar afton här. Men får se kanske köper grönsaker och doppar i dipp istället, det är sjukt gott med morot och gurkstavar och dippa i cheddar cheese dip till exempel. Jag och Anna pratade om att kanske ha någon sura kväll också. *hehe*.

Stackars mina grannar hela dagen har jag lyssnat på Toni Braxton och yesterday. Jag har fått en ny favoritlåt. Den är sjukt fin måste jag säga.
Jag är då verkligen sån där dom tjatar ut låtarna. *hehe*

Relaterade etiketter:


1 kommentar

 1. 2009-12-27 @ 18:59:53

  Toni Braxton var länge sen man hörde något ifrån. Minns att jag lyssnade väldigt mycket på henne när jag var yngre.

  Sv: Spagetti och köttfärssås är gott. Mammas köttfärssås är god (säga vad man vill om henne men köttfärssåsen är ätbar i alla fall ) Själv är jag rätt dålig på att göpra köttfärssås (likaså korvstroganoff) Blir aldrig gott och när det väöl blir det så minns jag inte hur jag gjorde och kan därför inte göra det lika gott nästa gång haha. Har du nåt väldigt bra recept så får du gärna dela med dig av det. Det är väl mest kryddor och sånt som ställer till det antar jag
  Ang. din träning: Allt går bara man vill och ger sig 17 på att klara det
  Jo håller med att det är väldigt bra att fler vill förändra skolan. Där jag är nu finns det massor som jag skulle vilja förändra men som arbetstränare så anser jag mig inte riktigt ha rätten att komma in med pekpinnen så jag håller tyst

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: