Usch borde ha en spark i röven, jag har helt enkelt inte orkar blogga idag. Egentligen inte haft ett skit att blogga om heller och så var det med den saken. Jag och Anna åkte ner på stan för att spana på rean och inte en ända jävla kassjävel följde med hem. De är banne mig skandal. I och för sig beror det ju säkert på att det bara är fula grejor som reas ut. Folk snackar om fynd på reor men egentligen är de ju fulvarorna folk får med sig hem som ingen annan ville ha.
Anna lyckades övertyga mig om att en American take away pizza var HELT i sin ordning idag. Tror det är kylan som får mig så lätt övertalig är fan -20 grader här i Falun. Trodde jag skulle dö när jag såg på temperaturen. Så kallt att man inte kan andas.

Sonen fick sova över hos sin pappa i natt igen. Jag ska till lung och allergikliniken imorgon och där är inte barn välkomna, misstänker att det beror på sjukdommar som finns där. Man brukar ju se patienterna och folk som går i världens jävla skyddräckt där förstår dom med den där hostan kan man nog ha anledning att vara rädd. Ändå ska vi astma-patienter sitta där och bli behandlade för våra allergier. Rätt roligt egentligen, dom ser väl oss ändå som halvdöd.

Detta åts idag.

 

3 kommentarer

  1. 2009-12-29 @ 22:28:04

    Haha jag kommer alltid hem med påsar från stan när det är rea. Diock innehåller påsarna sånt som INTE är på rean haha. Idag följde jag den trenden och kom hem med en tröja och ett skärp, som INTE var på rean

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: