Sov över hos Anna i natt. Hon frågade om jag ville de så tänkte varför inte? Vi låg väl och tjattrade till alldeles för sent på natten i henne säng, sen somnade vi båda. Klockan 6,45 ringde dock min mobilväckarklocka och jag fick helt enkelt bege mig upp. Lånade Annas dusch bokstavligen då jag provade hennes SHAMPOO och Balsam vilket jävla woow shampo så nu lär jag köpa de, jag snål werner haha. Det är dyrt det där shampot men var fan braaaaa.

Sen skjussade Anna mig hem så jag fick sminka mig och göra mig till folk, sen fick jag gå i -22 kanske -25 grader till lasarettet, den BITEN är så nära att den inte alls borde kännas tycker man. Men nog fan stack mina fingrar när jag kom in på baksidan av lasarettet. Jag tar alltid passagen in via barnklinikens entre. Så tog hissen tills våning 1 för att traska in på lung och allergi. IDAG kom jag upp i högkostnad, kändes så sjukt skönt. Från och med nu kan jag alltså gå gratis till doktorn fram till oktober 2010. Eftersom jag utnyttjar läkarbesök ofta ska man ju ha högkostnadskort, rätt osmart att inte ha det när man är en sjukdomskorp som mig.

Fick mina tre sprutor och satte mig som vanligt i väntrummet medans sprutorna skulle ha sin verkan. Läste allers och se & hör, vad ska man annars göra liksom? Glo på folk? Inte riktigt min grej. När jag satt där började min hals klia så när jag fick komma in för kontroll av andning och armen så berättade jag detta, blev att skicka efter mina astmaläkare som genast ordinerade nån form av tablett och jag fick reda på att jag måste sitta en halvtimme till och se vad som händer. Som tur var hjälpte tabletten, och sjuksköterskan/sjukskötaren vad heter en manlig ssk:a? Berättade efter min halvtimme att det är mycket allvarligt när man får en reaktion av sprutorna. Antar att vissa saker tänker slutar hon med sprutorna nu? Det gör jag inte, efter 2 år och 3 mån och allt de bra dom här sprutorna gett för mig? Jag kan klappa hundar, var helt omöjligt innan jag började med sprutorna, jag kan sitta på gräsmattor och känna doften av gräs utan att få blåsor och svullnader samt klåda i ögon, svalj och öron. JAG kan vandra ute på sommaren slippa vakna med igen klibbade ögon varje dag. Jag börjar bli frisk från min allergi, och de är värt det. Astman blir jag aldrig frisk från, det vet jag redan. Astma är en lungsjukdom, MEN när jag var barn sa man att det aldrig skulle kunna gå att bota allergier, idag står jag här och börjar bli botad då jag har gått under min behandling. JAG är så glad över att jag ringde det där samtalet för snart 3 år sedan och bad om att få börja med dessa sprutor. JAG är så glad över att jag offrat en halvtimme var sjätte till varje vecka på lung och allergikliniken, för utan de skulle jag fortfarande gå runt och vara sjuk varje sommar och varje gång en hund gick förbi mig.

Efter jag blivit släppt från sjukhuset gick jag ner till kullen och väntade på bussen. Kullen är vid samma område som Mattias Flink sköt ner folk ifrån. För den som undrar, jag vet inte vart riktigt men som jag förstått det är det runt de området någonstans. Där finns också en minnessten med inristade namn. Är hemskt att en människa kan gå och ta ett militärvapen och kallblodigt skjuta ihjäl människor som är på väg hem och till jobbet. Det är läskigt, jag får alltid lite ont i magen när jag går där. Det är liksom luddig skog och man tänker, TÄNK om något PSYKO skulle få för sig att göra samma sak. Inte med militärvapen men med annat vapen. I alla fall var det svinkallt vid Kullen, stod och hoppade och väntade på 704:ran hoppade på den och åkte i mot hälsingberg. Hoppade av utanför sonens pappas hus och gick hit. Vi åt lite frukost alla tre, sen skulle dom spela indiana jones 2 så jag la mig på soffan och somnade. Sov och sov och sov. VAR sjukt skönt. Blev inte många timmar i natt och sedan sprutorna gör sitt. Dom sprutar ju in mina allergiämnen i kroppen. Vi åt nyss lite lunch. Sonen leker med Lego. Jag skriver följande och sonens pappa ligger i sängen. Han hade tydligt sett hockeyn i natt.

1 kommentar

  1. 2009-12-30 @ 17:15:17

    Ja, det tycker jag.. när det nu blir. Blir det en älva för dig då, eller funderar du på något annat och vart?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: