La till två stycken kategorier. Teknik och spel samt böcker. Detta då det är något jag är intresserad av och ämnen som återkommer en del.

Drog med Anna ner på stan och gick till miestro eller hur det stavas och tåg en varsin pizza. Jag tog en tropicana utan ananas (banan, skinka, ost och ananans pizza) med beasås till. Anna åt någon med svamp (urk) och räkor.
Snackade lite sen skjussade hon hem mig för att dra till sitt jobb på kvinnokliniken. Sen ringde William och tyckte jag skulle komma till han och sonens pappa så jag började gå hit är kanske 3 km mellan oss så fick en rätt skön promenad, var dock högar med snö så var as drygt att gå får nog träningsvärk. INTE på grund av avståendet utan för det tog dubbelt så lång tid att gå och var drygt att pulsa i snödrivorna.

Så nu befinner jag mig här, fick precis sms så sonen kom springande med min telefon (Sony Ericsson Satio) såg ska svara på de så fort jag skrivit klart. Sonen och hans pappa bygger legoborgar, funderar på att se Narnia (Caspian) har sett den flera gången men sonens pappa har den på blueray så misstänker att det är betydigt bättre än på tv och dvd.

Näe ska vara social nu.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: