Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

En helt motiverad dag.

Fan va duktig jag känner mig tentan är klar, ska bara trycka ändra nån satsbyggnad och gå igenom texten lite så ska jag skicka in den, det gör jag imorgon. Jag och Lisa drog till stan och maestro efter vi pluggat klart, glenade på stan men var bara en massa skit där. Tog bussen hem, var ändå svinkallt ute även om det bara var -15, åkte hem och ringde bovärden för att gnälla om kylan i lägenheten samt att tapeterna börjar låssna i sonens sovrum och även så i sonens vardagsrum. Ska försöka tjata till mig nya tapeter där, ÖNSKA mig lycka till. Ringde mormor efteråt, diskuterade allt mellan himmel och jord och sedan gick jag och hämtade sonen på hans förskola. HAN var så djävulskt glad över att varit där så han lyste. Gick hem och upptäckte till min stora chock att vi inte hade något kall vatten i varesig ”sonens” toalett eller köket, sonen hade påstått de på morgonen men jag hade inte trott honom riktigt eftersom det fanns kallvatten i mitt badrum. Blev att ringa akut ärende. Han sa då att någon mer från samma hur ringt men när han kollat en annan lägenhet fanns det vatten. Han kom hit och upptäckte problemet ringde röris och gick ner i källaren, där nere (han kom upp och berättade väldigt snabbt) har något smart ass till granne hållit en ventil öppen, DÄR blev förklaringen till min SJUKT kalla lägenhet i 3 års tid. Mina golv brukar vara som istappar, trott det berott på att folk inte stängt dörren men nu förstår man ju att någon girig jävla granne som utnyttjar förrådet som potatis-källare är boven i dramat. Så nu fick alltså bovärden hämta en värmefläkt och stå där nere och tina upp rören. NU funkar vårat kallvatten igen, och jag är inte direkt bortskämd med varmt golv och varm lägenhet så jag njuter av att kunna sitta i endast nattlinne, sånt lyx har jag inte kunnat alls i den här lägenheten. I alla fall gick jag och sonen till maxi. Han tiggde till sig två stycken korv med bröd (hans favvo) och jag drack hans ena cola eftersom man får 1 läsk med varje meny. Sen köpte jag diskmedel. Provade nått nytt skit men de är fan bara yes som funkar, yes tabletter är dom ända jag vill ha i mitt kök.
Fick mitt nya bankkort idag också, kort på kort beställde jag så klart. Haft de i sedan sommaren 2007 och tänker då inte nöja mig med något annat. Självklart har jag sonen som motiv.

Gick sedan hemåt kylan kändes mera då, sen så har William badat, jag har busat med honom. Så stod han och fixade håret, han ser så gullig ut när han står där och borstar och försöker fixa cooling frisyrer gärna tuppkam eller som idag ville han ha flaggfrisyr (alltså ett kors). Så knäppte ett kort då när jag knäpper vänder han sig om och Moonar åt mig. JAG kunde inte annat en skratta, vilken busunge han är haha. Vissa tar väl illa upp nu kanske, jag tycker bara de är roligt.

I alla fall så nu sover han. Såg the secret life idag inte hunnit innan, gu vad jag saknar den serien. ÄLSKAR den!

 

Kyla hemma hos sones pappa -24

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa