Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Dra till maxi.

Ska ta med William till maxi strax. Jag behöver gå ut och det är inte alls lika kallt idag. Dock har jag fått svar på varför jag har haft så svårt att andas i flera dagar, tydligen är det något täcke med  kväveoxid? eller liknade som lagt sig över Falun, tydligen så är personen med känsliga luftvägar känsla för detta, jag har märkt det. Jag har liksom inte mått bra när jag varit ute och gått. Blivit som stopp vid andningen. Jävla astma skit, aldrig ska man kunna fundera normalt. I alla fall ska jag som sagt bege mig till maxi med William, ska kolla om dom har ramar. Varit seg och inte handlat de ännu. En gruppbild från sonens förskola ska upp samt ett med bara honom på. Jag samlar och sätter upp på väggen åt honom, tycker det är roligt. Jag själv har alla gruppbilder från lekis fram tills barn och fritid hemma. Tycker det är kul att kika på. Samma sak skolkataloger, minns hur man satt och spanade i dom och typ drägglade över dom man tyckte var heta haha, på högstadiet och gymnasiet alltså. Roligast var det när en kompis som bodde här i Falun visade sin för dom hade ju hela stans skolor i sin, vi hade bara för 1 skit trist liksom, dom killarna såg man ju jämt. Så dom från falun var heta, dock hade man ingen aning om vilka dom var men ja man hade sina favoriter så att säga höhö. Har ni kvar klasskort och skolkataloger? Brukade ni kika i dom eller var dom bara något som låg?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: