William Småbarnåren Kvällsinlägg.
Småbarnåren

Kvällsinlägg.

Lillebror kom hit så jag och han och William åt popcorn och kikade på wolverin. Sen drog vi till donken och jag syndade och åt en burgare. Kändes okej, är ändå fredag. Men imorgon blir det stenhårt igen. Jag och William åt också årets första semlor idag, var så gott. Mådde illa efteråt och fick ont i magen men de var det värt. Himla gott, william åt dock bara grädden och mandelmassan resten lät han bli. När jag och William gick inne på maxi och kom fram till grönsakerna såg jag en tant jag kände igen, tänkte typ AHA de är någon jag jobbat med och skulle just hälsa när jag insåg att NEJ, henne har jag aldrig jobbat med, det där en barnmorskan som var med när William var helt färsk och nyfödd. TUR jag inte sa hej, hade varit skit pinsamt ju. Haha, kände också att jag träffar för mycket människor i mitt liv. Lärare, personal från olika timviks jobb osv, att jag glömmer bort när jag ska hälsa och INTE hälsa haha. Undra vad hon tänkt om jag glatt sagt hej, TACK för jag hindrade mig själv. Annars hade man framstått som nån fanatisk idiot som tror dom ska minnas en från BB snart sex år efter man fött. PINSAMT , MYCKET pinsamt.

I alla fall efter maxi så gick vi som sagt hem och träffade brossan. Sen efter vi sett filmen och donken gick vi hit igen, jag la William och jag och brossan kikade på Tillsammans och efter de gick X-men 1 på canal+ så vi kikade på den, han har nyss åkt hem. Vi ska till honom imorgon på lite fika. Eller ja, William får väl fika jag försöker ju hålla igen.

 

Årets första semla, fikad med på maxi.

Donken

1 Comment

  1. 2010-01-16 @ 11:18:23

    Man måste få unna sej ngt ibland
    D kan bli pinsamt värre för båda parter när ngn inte känner igen en när man hälsar. D va en som kom fram & pratade me mej en gång & frågade en massa saker, hon tog ju inte fel heller. Men jag kunde inte alls placera henne. Jisses va pinsamt d va. Sen flera dagar senare kom jag på att d va en lärarvikarie från gymnasiet.. Haha Senildement light kanske

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: