Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Hatar Dalatrafik.

Brossan vill ju som sagt bjuda på fika imorgon vid lunch. Jätte trevlig, problemet är bara att han bor på andra sidan stan är 6,9 km dit, jag kan liksom inte GÅ den vägen med William, hade säkert lätt kunna gå själv dit. Har inga större problem med att ta promenader, men som sagt med ett barn som fyller sex år detta året känns det faktiskt inte OKEJ, han skulle aldrig orka gå så långt. Han går lätt 4 km men nästa sju km är liksom inte ens att resonera om det är för långt. Nu känner jag mig sur dock på dalatrafik, en vuxen biljett har i flera år kostat 20 kr. Ett helt okej pris ÄVEN om jag tycker det är dyrt för att åka korta bitar därför väljer jag att gå då. Nu har dom höjt, inte till 25 , inte till 30 såna mynt man eventuellt kan ha på sig hemma, utan till 22 kr. OFTA man har 22 kr i mynt hemma då. Blir så förbannad. Jag önskar verkligen dalatrafik kunde hänga med i utvecklingen och ta kort, eller att man kunde betala via internet eller från sin mobiltelefon men inte dalatrafik, NÄ här ska man fortsätta med sina gamla jävla maskiner och kräva att man har 22 kr i plånboken annars lär man gå till en bank och ta ut en 100. Kommer man sen med en 100 blir dom skit sura… SÅ less, så nu måste jag först gå till maxi. Ta ut pengar, sedan gå till busshållplatsen med William och SEN kan vi äntligen åka till brossan. Känner mig störd, önskar dalatrafik kunde hänga med lite i utvecklingen vi lever på 2010 talet inte 1995…

6 Comments

 1. 2010-01-17 @ 13:10:22

  Haha, kan bara hålla med om Dalatrfik! Dom är lite efter i utvecklingen! Och det med hundralappen stämmer verkligen, busschaffisen blev skitsur häromdagen då jag kom med papperspengen och ville betala, han hade ont om växel hette det och ville att jag skulle ta nästa buss och växla pengar innan…pucko
  Jag gav mig inte och vips så hade han visst växel och jag kunde åka med…Blir så matt ibland, chaffisarna i den här stan är något utöver det vanliga puckade.

 2. 2010-01-16 @ 07:45:45

  Men va dåligt att dom inte tar kort på bussen!!

  Sv.va ledsamt att din Pappa gick bort så tidigt =(

  Ja,jag tycker absolut ni ska besöka Björnparken,den bara växer och växer =D

  Kramar från Mora <3

 3. 2010-01-16 @ 19:37:23

  Hallå Madde!
  Skit dåligt, jag vet!
  Hittade in här via Jennieleee`s blogg
  Super längesen man såg dig men du ser ut att må bra.
  Rolig blogg du har ;-D hi hi hi

  Kram Sofia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.