Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Min dag.

Har i stort sett umgåtts med min bror hela dagen. Åkte till brossan i morse, var där tills runt 16.00 när sonens pappa hämtade mig och sonen. Vi hade då hunnit med att se X-men två och jag har insett att jag nog är lite smått förtjust och förälskad i wolverine , han är rejält manlig vill jag säga *hehe*. I alla fall så drog vi som sagt hem, började skriva på msn med brossan som frågade om han skulle bjuda mig på mat. Så jag bjöd hit honom, han kom hit så såg vi watchmen och den var riktigt bra, samtidigt som vi åt mat. Vi han se klart den samt börja titta på cry baby men hans buss gick klockan 23.45 så han drog hemåt innan den var klar, tror han gillade den faktiskt. Nu sitter jag här, är rätt trött så ska torka bort sminket. Bett brossan ringa när han kommit hem så jag vet att resan hem gick bra och så, gillar inte riktigt att han åker själv. Ska jag vara ärlig hatar jag när folk beger sig hem ensamma. Jag litar inte på någon, är mycket därför jag drar mig för att gå på krogen till exempel man vet inte vilken idiot som väntar runt hörnet. Vem som helst kan bli utsatt för oprovocerat våld, sånt skrämmer mig.

William ringde mig idag och berättade att han missat guds tre flickor och ville se det med mig imorgon så det ska vi göra, han ska på kalas hos sin farmor först. Själv ska jag vila imorgon, märkt att jag inte alls har någon större lust att göra saker just nu. Har såna här perioder, när jag nöjer mig med att bara vara. SÅNT är skönt, jag är sån som behöver vara ”ensam” del vill säga med, William och dom närmaste. Jag stänger lätt folk ute ur mitt liv då, inte för att jag vill vara elak utan för jag tycker det är skönt. Ensamheten, bara vara filosofera och känna mig totalt fri.
Lite bilder från idag.

 

Foto på en kvist på ett träd, gillade snön som låg kvar på den. Såg ensamt ut på något vis.

 

Fint

 

Hemma hos brossan skulle vi få kladdkaka. Men William vägrar sitta på dynor, en idé han har, så brossan fick ta bort dynan. William tycker det är obehagligt hehe.

 

Kladdkaka.

2 Comments

  1. 2010-01-17 @ 09:24:39

    Tusen tack för bildförslaget. Kanske att jag snor den idén tills jag blir lite ”varm i kläderna” Ska ta och bolla lite tankar med personalen imorgon Hoppas hoppas hoppas att jag får hålla i bildlektionen
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.