Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Om att söka stipendier.

Stod på min fronter sida för lärarprogrammet på Högskolan Dalarnas hemsida att man kan söka stipendier en speciell för studenter som läser till lärare, jag funderar verkligen på att göra det. Men jag undrar då om detta påverkar csn förmodligen gör det väl de antar jag? Gör det de känns det på något vis dumt, hade önskat att det inte gjorde det då kan man ju liksom få lite extra pengar att röra sig med, men så är ju inte staten speciellt förtjust i att uppmuntra sina studenter att varken jobba eller skaffa pengar på annat håll när man pluggar. Det spelar ingen roll vilken regering vi har ingen uppmuntrar till att studera vidare direkt, så jävla trist. Ska dock kolla upp detta med stipendier eller ni kanske vet? Kan man få stipendier utan att detta påverkar ens csn?

William ska på kalas hos sin farmor idag, och han har sovit hos sin pappa så jag sitter här och tråkar, lyssnar på cindi lauper true colors, har letat upp någon love songs lista på spotify. Ska snart sminka mig och dricka té får bli grönt te, det ska vara det bästa när man bantar sägs det.
Har gått ner -3 kg på en vecka. Vet man ska inte gå ner så där fort snabbt, är dåligt osv. Men har haft mens i veckan och jag går upp mellan 2-4 kg då så det är inte direkt något att gå efter jätte logiskt direkt så kanske gått ner 1 kg sen jag började banta förra veckan egentligen. MEN ändå jag väger mindre, nu ska jag gå ner ett kg i veckan fram tills den 11 Februari när jag fyller år. Har räknat ut att jag då kommer väga runt 5-6 kg mindre. Det ska jag lyckas med. Jag äter mindre, sen om jag tex tar en kaka skippar jag ett annat mål då blir det ju plus minus noll liksom.

Nu ska jag som sagt dricka mitt té och sminka mig, sen ska jag spela super mario wii.

1 Comment

  1. 2010-01-17 @ 14:18:30

    Hejsan! Du har Jäääääätte fin blogg! och jag läser den varje dag (:
    Om du vill och har tid,så kan du kolla in min blogg (:Jusst nu har jag frågestund men den avslutas senare idag (:

    Puss & Kram /Nosis (:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa