Sitter i sonens pappas soffa och glor på bompa med sonen och vilket jävla skit som visas. Som typ, nu är nått jävla troll som räknade till fem både jag och sonens pappa reagerade sonens pappa bara, men va fan? Nu är det sjung med Doren eller vad hon heter, helt okej de då i alla fall men vissa saker är fan skit ändå.

Sonen äter makaroner och korv, jag är här för jag och sonens pappa ska se star wars ikväll, han ska laga en gryta ska bli gottans. Jag åt en tunnbrödmacka med ost för typ 2 h sen, det ända förutom en kopp té jag druckigt idag så lite gryta kan man ju äta, jag verkligen vara hård nu. Inget onyttigt förens till helgen, ska köpa grönsaker och frukt imorgon har inget godis eller onyttigt sug alls när jag äter frukt och grönt har jag märkt. Önskar jag kunde äta gröt till frukost de är ju nyttigt men gröt jag klarar det inte, får kvälvningar och känns som jag ska kräkas när jag äter det. Alltså med frukt och grönsaker äter jag ju varje dag men sen jag började med smootie frukost har jag inget godissug, det låter kanske som en myt men det är helt sant. Blåbär, jordgubbar och apelsin samt kiwi är jag inte godis sugen alls.

Vad ska ni göra ikväll?


1 kommentar

  1. 2010-01-17 @ 21:17:33

    Undrar också vad 17 det är för skit de visar för barn..Liam som snart är 7 tycker det bara är barnsligt & säger att de är tillgjorda, programledarna alltså. De andra två bryr sig knappt.

    (jag kan också vilja blogga men jag har ingen tid..finns så mycket jag vill berätta & skriva ner men sen glömmer jag det när jag väl sitter)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: