Sitter och lyssnar på en föreläsning, är kvinna så jag lyckas göra två saker samtidigt haha. Jag ville bara provocera. Är rätt intressant faktiskt, pratar om hur vi konstruerar kön. Det är ju ändå så att vi gör så, gör kön alltså. Även om jag ser mig som rätt öppen har jag ju ändå vissa saker jag aldrig skulle göra, men det beror väl mer på att man är rädd för ens barn ska bli retad. Men jag har aldrig sagt att William inte får göra saker, men som sagt vissa saker skulle man inte gå med på tyvärr. Men alla har väl än gräns även om vissa försöker tala om att dom inte har det.

Lär försöka läsa lite litteratur också, men ska läsa lite mer imorgon. Idag runt 13.00 ska jag sälja en bok till en tjej vid mediahuset, ska nog handla lite då också när jag ändå befinner mig där borta lika bra det.
Betalat räkningar och kåravgiften till Högskolan Dalarna, ska vänta på Umeå’s studentkårsavgift också, så vitt jag såg får man hem en faktura ifrån dom.

Vad ska ni göra idag?


2 kommentarer

  1. 2010-01-18 @ 10:30:02

    Ja, gränser har vi nog alla, även om jag försöker att vara så öppen som möjligt med det mesta, gör inget väsen av färger på kläder, ger inte barnen endast “tjejleksaker”, försöker säga till barnen att man får vara som man vill. 4-åringen är inne i en prinsessålder och anser att tjejer inte kan ha kort hår, osv, jag försöker få henne att förstå att alla får se ut som dom vill, det finns inget pojk/flick liksom. Får se om jag lyckas.

    Idag står det skridskor på schemat när 6-åringen slutat skolan. Jag åker inte men barnen har längtat efter ett besök på isen, så vi tar med varmchoklad och smörgåsar och har en eftermiddag där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: