Fler en jag som minns barnprogrammet på 3 an med skurt? Jag minns mest hans julkalender men den tycks än inte vara med på DVD’n kanske kommer senare? Jag måste nästan köpa den här dvdn det är ändå Skurt som format mig till den jag är idag. Varje lördagsmorgon kikade jag på denna gröna sak.

SKURT IS BACK, och min son ska självklart inte missa denna figur som kan kan ta skulden tillsammans med rädda joppe för att vi som växte upp på 90-talet inte blev som vi skulle! (80-talisternas mitt växte upp på 90-talet).

3 kommentarer

  1. 2010-01-30 @ 22:26:12

    Åh rädda joppe, det var grejer det! haha skurt och hans skärande röst Visst glodde man på han, herregud ;P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: