Fråga till alla föräldrar till stora barn. Sparar ni alla teckningar era barn tar med sig hem från förskolan / skolan? Jag har börjat slänga en del, känns som bilder han inte lagt ner någon energi på inte är värt att spara. William var lite ledsen idag men jag lät honom själv välja vilka bilder som skulle sparas och vilka som skulle slängas, genom att förklara att man kan inte spara allt för då får man inte plats. Gav honom en egen pärm till sina bilder och jag tror faktiskt det uppskattades.

Har dammsugit idag, slängt sopor och gick till maxi. På vägen till maxi upptäckte William att någon snott en barnkundvagn och slängt upp i en snöhög. William klättrade upp där och röck loss kundvagnen och gick med den ända till maxi. Tyckte han var duktig som helt själv valde att gå tillbaka med något som någon annan snott.
William fick en korv på maxi och jag åt en semla, sen ville William också ha en semla så han fick än han också. Handlade pluggar och skruvar på maxi och gick sedan hem och satte upp lackhyllan jag köpt. Ni får dock ha överseende för väggen det är den jag försöker komma på olika smarta idéer att slippa betala för, dock vet jag att summan kommer landa på 2200:- eftersom jag inte alls tror att dom byter tapeter bara för att. Har tänkt fram och tillbaka, är det bäst att låta bovärden tapetsera om eller är det bättre att köpa egna tapeter och prova göra det själv, men samtidigt har man aldrig tapetserat så känns det ju skit svårt att ens prova göra det själv. MEN vill ha vitt i vardagrummet, aldrig förstått varför folk väljer mörka färger till hemmet, jag vill ha LJUST. Ljust gör mig pigg och glad, mörka gör mig deppad och trött. Jag tror helt enkelt på att färger påverkar humöret. Så  här blev hyllan i alla fall, fick även in en bättre bild men där finns fotografier på sonen och jag har valt att inte lägga ut honom i bloggen.

William har önskat sig blodpudding hela dagen, tjatat om blodpudding och de var det ända han ville äta. Så jag stekte på blodpudding och han åt 3 stycken med lingonsylt. Lingonen handplockade jag i höstas, William var mycket nöjd med maten. TÄNK om man kunde vara så nöjd när man fick blodpudding liksom! Jag tycker blodpudding går att äta när det verkligen krisar men inte annars. Åt blodpudding senast för över 3 år sen haha.
Jag åt i alla fall det sista av tacogratängen till middag som vi åt igår med massor med gurka till. Efter maten var det bompa och jag och sonen fick vårat lördagsgodis / lördagsmys. Vi missade fredagsmyset igår eftersom det var så mycket skruvande med sängen så vi åt det idag. Provade ostringar eller cheeserings tror jag dom hette, formen var som lökringar som jag alltid mår illa av efter jag ätit, min mage klarar inte lök i stora mängder men dessa ostringar var goda William åt massor. Ändå föredrar jag nog faktiskt såna där chips hjärtan, de är riktiga barn chips men jag och OST, jag älskar ost. Bluecheese i maten är bland det godaste jag vet, eller kex och massa ostar på. Mumsimumsi! Ostoman är jag, beroende av OST!

Lackhylla med lite värmeljushållare på. Dom svarta köpte på plantagen, dom andra från indiska en present. 


Chips godis och ostringar.


Slutligen en bild på mamman.


2 kommentarer

  1. 2010-01-31 @ 11:56:07

    Nej, jag sparar absolut inte allt, varken från storasyster eller lillasyster! Dom ritar/pysslar massor både borta och hemma och jag kan inte spara allt…Vi har en teckningslåda där dom lägger alla alster och när den är full rensar vi tillsammans det som ska sparas/kastas, det funkar ganska bra. När vi flyttade för ett år sedan fick jag ihop en hel flyttkartong emd teckningar som nu ligger på vinden.

  2. 2010-01-30 @ 22:12:32

    jag slänger också en hel del. Barnen har en varsin banankartong ute i förrådet där jag lägger en del. Tanken är att allt dom ska ha sparat i skolböcker, teckningar osv ska få plats där i, får se hur det går sen

    Svar från bloggen: Nej, jag tycker inte att du är en av dom med storhetsvansinne Men det finns bra många i bloggvärlden som har drabbats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: