En blogg om dalaliv, familjeliv, porslin, pudel & folkdräkt.

Jag är inne i en svacka, vill bara ur den här nu. Blir positiv och glad och inte gå runt och känna mig ledsen. Känner inte igen mig själv när jag är ledsen.
Har inte gjort så mycket följde med Lisa på donken idag samt pluggat, varit hemma med William och myst och ja mest softat.

Jag pratade med mormor idag och började gråta lite tårar som bara kom men tror inte hon hörde de för jag ville inte göra henne ledsen. William kom dock upp och såg det, VILL aldrig gråta inför honom. Han kröp upp bredvid mig sa mamma jag ser tårar är du ledsen? Så la han sig bredvid mig och kramade om mig och sa, “MAMMA livet är tufft ibland och inte alltid rättvist” . ÄLSKADE fina underbara barn, tänk att du är så vis och klok fast du bara fyller sex år i år. Jag älskar dig så mycket att jag inte kan beskriva det!

2 kommentarer

  1. 2010-02-10 @ 11:24:15

    Åh vad barn kan säga underbara saker..=)
    Hoppas du kommer ur svackan snart, vet hur det känns. Jag är i en depperiod jag med, längtar efter min maniska period som oftast håller i längre..
    Ha en toppendag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: