Dark Mode Off / On
Sjukdomar

Ont och hur ofta får man ta värktabletter?

Jag har noll koll på sånt där. Börjar värka i munnen nu (på grund av urdagningarna) jag undrar om ni kanske vet hur ofta man kan ta alvedon? Jag är sån där fåntratt som knappt använder värktabletter så har noll koll. Vill dock inte vara helt jävla öm i käften sånt är inte kul. Något jag redan märkt är att det känns som jag fått mycket mer plats i munnen haha. Alltså de är inte lika trångt längre känns ur bra, en annan sak jag märker är att jag kan stänga ihop mina tänder utan att det känns som det fattas nått (har ju inte fått mina visdoms därnere) jag har dock 1 halvt uppe den tänker jag dra ur om ett år.

William har fått mat, snart kommer sonens pappa som ska göra en smörgåstårta till mig eftersom jag fyller år imorgon. Vi ska äta den till middag då. Imorgon kommer det upp lite bakbilder. ÄLSKAR att baka så de ska bli skoj!

2 Comments

  1. 2010-02-10 @ 19:11:23

    Man får ta panodil/alvedon var 4e timme, max 8 tabletter per dygn. Bästa effekt får du om du tar två åt gången, men aldrig fler. Har du mkt ont så kan citodon/voltaren hjälpa också. Jag drog ut alla fyra mina visdomständer i höstas så jag vet hur det känns! Kramar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: