Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Läst bloggar och muntlig examination.

Tror jag klarade muntliga faktiskt, kändes så. Skönt när man är klar med sånt då kan man koppla av resten av dagen. Klockan är snart fyra, ska väl ge William nått att äta min mun känns helt uppsväld var med lisa och åt förut men känner just nu att jag nog ska undvika äta mer idag. Ska ta och dricka vatten strax bara.

William fick filmen UP idag på blue-ray, han sitter och kikar. Tror han gillar den faktiskt. Har nyss läst och kommenterat lite bloggar, era kommentarer ska jag svara på lite senare. Hoppas ni har en bra dag?

1 Comment

  1. Var den bra? Visste inte ens att den fanns att köpa/hyra än haha. Men då ska jag se till att fixa den, vill också se. Duktig du är i skolan, jag har muntlig examination snart & jag spyr av tanken… blä. Via webcam har man, 20 min typ… undrar vad dom kommer fråga. HOPPAS jag får komma dit innan jag ska på Kent, tänkte att då kan man ju ta en grogg eller 2 innan haha…. Då blir det inte lika läskigt. Har världens fobi för sånt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.